SocialTrip (socialtrip.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Transfer bancar (ordin de plata)

Nume societate: SC EUPHORIC TRIPS & TRAVEL SRL
CIF: RO34818552
Numele bancii: Banca Transilvania
Cont IBAN: RO47BTRLRONCRT0433944607 LEI
                   RO94BTRLEURCRT0433944607 EUR


Adresa bancii: Targu Jiu


Vă rugam sa mentionați la Detalii Plata "Comanda nr. ", numărul comenzii se regaseste in emailul de confirmare a comenzii.


Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.


Plata la sediu

Plata se efectueaza integral la sediul magazinului.

Plata online cu card bancar
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei tale, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).

Moneda in care se va efectua plata este RON; pentru alte monede acceptate te rugam sa ne contactezi.


Plata online cu carduri de vacanta

Poti efectua plata cu cardul de vacanta emis de companiile mentionate aici: Edenred, Sodexo și Up România. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi "Plata online - card bancar/ card de vacanta" (mobilpay) si sa introduci datele cardului de vacanta. Aceasta pentru ca tu să ai acces la o întreagă gamă de soluții de plată