Socializare si Spa la Predeal - Minivacanța de 1 Decembrie

1.360,00 RON 1.520,00 RON
Servicii rezervare
Locuri limitate

Descriere

SPA SI RELAXARE LA PREDEAL - SOCIALIZARE SI TARG DE CRĂCIUN LA BRAȘOV - 4 ZILE - 30 NOIEMBRIE - 03 DECEMBRIE

Hai cu noi într-o experiență unică în Minivacanta ziua de 1 Decembrie, când sărbătorim Marea Unire a României. O oportunitate de a celebra unitatea, patriotismul și spiritul nostru național. Vom avea parte de 4 zile memorabile in care vom vizita, ne vom relaxa, vom socializa  si  vom lega noi prietenii. 


Plecăm cu două grupuri unul din București și celălalt din Motru, Târgu Jiu si Râmnicu Vâlcea.


Ultimele 5 locuri la pretul afișat. 


TARIFUL INCLUDE:

 • Transport cu autocar clasificat
 • Cazare 3 nopți cu mic dejun la hotel 4* în Predeal
 • Cină festivă tradițională de 1 Decembrie
 • Acces Gratuit la SPA, biliard, loc de joacă copii
 • Muzică Live în toate cele 3 seri
 • Vizite menționate în program
 • Însoțitor grup din partea agenției
 • Asigurare de călătorie și bagaje pe timpul transportului

TARIFUL NU INCLUDE:

 • Intrările la obiective
 • Asigurarea medicală și storno (nu este obligatorie, dar o recomandăm)
 • Alte mese față de cele menționate în program. În prima și ultima seară vă puteți alege din meniul A la Carte stabilit pentru grupul nostru la un tarif preferențial.
 • Locuri preferențiale în autocar - primele trei banchete 50 lei/loc.

Dacă sunteți în căutarea unei aventuri de iarnă care să includă relaxare, cultură și distracție, nu ezitați să vă alăturați excursiei noastre la Predeal dedicată zilei de 1 Decembrie.

Program:

Ziua 1

Întâlnirea va fi dis-de-dimineață, unde vă va aștepta însoțitorul nostru la punctele de imbarcare.

Vom urma traseul Horezu, Râmnicu Vâlcea, Curtea de Argeș, Câmpulung, Rucăr Bran, Predeal pentru cei cu plecare din Motru, Tg Jiu, Horezu, Vâlcea. 

Pentru cei cu plecare din București vom urma traseul: București, Pitești, Curtea de Argeș, Câmpulung, Rucăr Bran, Predeal. 

Cazare la hotel Orizont Predeal unde vom fi primiți cu țuică, vișinată, afinată.

Seara, ne vom bucura de o atmosferă minunată și plină de energie, susținută de o formație de muzică live în cadrul hotelului.

Ziua 2

După un mic dejun delicios, puteți alege să descoperiți frumoasa stațiune Predeal cu activități precum drumeții, plimbări în natură sau puteți alege să vă relaxați la facilitățile hotelului, care includ piscină, jacuzzi, saună (20% reducere la masaj), biliard și locul de joacă pentru copii.

🎄🍽 1 DECEMBRIE - ZIUA ROMÂNIEI - Seara, ne așteaptă o cină festivă cu preparate tradiționale românești într-o atmosferă specială de petrecere la Restaurantul Miorița, veți fi răsfățați cu mâncăruri tradiționale (bufet tradițional: jumări, lebăr, piftie pasăre, cârnați grill, vinete, zacuscă, slăninuță, gulaș secuiesc, fasole cu ciolan, vin fiert, țuică fiartă), dar și vițel la proțap. Atmosfera va fi întreținută de o formație cu muzică live, transformând această seară într-o experiență autentic românească.

Ziua 3

🍳 După micul dejun, puteți alege să vă bucurați în continuare de facilitățile oferite de hotel sau să vă alăturați nouă într-o excursie la Brașov unde vom vizita Piața Sfatului, Biserica Neagră, Vârful Tâmpa și Târgul de Crăciun din Brașov unde veți putea intra în spiritul sărbătorilor și veți avea ocazia să achiziționați suveniruri unice și gustări tradiționale.

🎶 Seara, ne vom bucura de o atmosferă minunată și plină de energie, susținută de o formație de muzică live.

Ziua 4

Servim micul dejun.

🎄Începem ultima zi a aventurii noastre cu o vizită la Bușteni la Castelul Cantacuzino, urmând să vizităm Sinaia.

🚌 Întoarcerea spre casă va avea loc în cursul serii, în funcție de condițiile de trafic.

Nota:

Locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor, primele 3 rânduri se achită 50 lei/loc. Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. În funcție de durata fiecărei vizite și de întârzierile turiștilor peste timpul alocat de către însoțitorul de grup pentru fiecare obiectiv în parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele menționate în program pot fi înlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agenție sau de turiști, ci doar de starea drumurilor, condiții meteo sau alte motive obiective. Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului. În cazul în care nu se întrunește numărul minim de participanți, agenția are dreptul să anuleze excursia sau să solicite un cost suplimentar de la turiști pentru organizarea excursiei cu un număr de participanți mai mic. În cazul în care nu mai puteți participa la excursie, din diferite motive întemeiate, sumele plătite NU SE RETURNEAZĂ, dar se acceptă un înlocuitor (cu 10 zile calendaristice înainte de plecare). Agenția poate modifica/schimba structura circuitului/tipul de autovehicul folosit

 

ORAS DE IMBARCARE

 

 LOCATIA

 

 ORA DE IMBARCARE

MOTRU

CASA SINDICATELOR

06:00

TARGU JIU

AGENTIA EUPHORIC TRAVEL

VIZAVI  DE GARA

06:50

HOREZU

OMV

08:00

RAMNICUL VALCEA

OMV- B-dul, Calea lui Traian nr. 25

09:00

CURTEA DE ARGES

MANASTIREA CURTEA DE ARGES

10:30

BUCURESTI

PIATA VICTORIEI

07:00

Detalii

Data plecare
30 NOIEMBRIE - 03 DECEMBRIE 2024

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review