O ZI LA VULCANII NOROIOSI- 21.05.2024

149,00 RON 159,00 RON
Locuri libere 45
Servicii rezervare
Câte locuri vrei?

Descriere

Excursie Vulcanii Noroioși – Mănăstirea Ciolanu – Tabăra de Sculptură Măgura


  • PROGRAM

Vom pleca din București-Piața Victoriei la ora 06:30

Primul obiectiv vizitat va fi  Mănăstirea Ciolanu – o bijuterie arhitecturală și spirituală din județul Buzău

Mănăstirea Ciolanu este un loc sacru situat în comuna Cislău, județul Buzău, România. Această mănăstire impresionantă este un exemplu de arhitectură religioasă tradițională românească și este considerată un important centru spiritual și cultural pentru comunitatea locală.

În concluzie, mănăstirea Ciolanu este o bijuterie arhitecturală și spirituală a României, care atrage vizitatori din întreaga lume. Cu o istorie bogată și o arhitectură impresionantă, mănăstirea reprezintă un important simbol al culturii și tradițiilor românești, iar vizita aici este o experiență de neuitat pentru oricine este pasionat de artă, istorie și spiritualitate.

Al doilea obiectiv turistic va fi Tabăra de sculptură de la Măgura, județul Buzău

Lângă mănăstirea Ciolanu din județul Buzău se afla o expoziție de sculptură în piatră în aer liber. Expoziția se întinde pe o suprafață de 21 ha fiind cea mai mare expoziție de acest fel din țară și una dintre cele mai mari din lume.

Expoziția este un muzeu în aer liber, nu sunt garduri și nu se plătește pentru vizitare.

Vulcanii noroioși  sunt una dintre cele mai fascinante atracțîi turistice ale României. Acești vulcani sunt formațiuni geologice rare, care emit noroi, gaze și apă fierbinte în mod constant, creând un peisaj spectaculos și ciudat.

Situată în județul Buzău, zona vulcanilor noroioși este cunoscută și sub numele de Pâclele Mari sau Cheile Nerei. Acest teren mlăștinos este format din depuneri sedimentare care datează din perioada Miocenului, acum aproximativ 6-7 milioane de ani.

Peisajul vulcanilor noroioși este impresionant, cu cratere mici și mari, care emit noroi fierbinte și bule de gaze. Câteodată, acestea se transformă în mici gheizere, care pot atinge înălțimi impresionante. Focul și fumul care ies din cratere creează o atmosferă deosebită, care îi fascinează pe turiști și cercetători deopotrivă.

Vulcanii noroioși sunt o minune naturală care merită să fie vizitată și explorată. Această atracție turistică unică oferă o experiență inedită și captivantă, care îi vă fascina pe cei care îi vizitează. Cu peisajul său spectaculos și proprietățile sale terapeutice, zona vulcanilor noroioși este o destinație perfectă pentru o excursie de o zi sau chiar o vacanță mai lungă în România.

Pornim spre București, unde vom ajunge seara, în funcție de trafic și condițiile meteo.


  • SERVICII INCLUSE:
  • Transport cu autocar
  • Însoțitor din partea agenției


  • TARIFUL NU INCLUDE:
  • Cheltuielile personale
  • Intrările la obiectivele turistice   

Grup minim 15 persoane.


ATENȚIE:
* În cazul nerealizării numarului minim de participanți menționat în program, agenția își rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la un program similar;

* Plata 100% la înscriere.

Detalii

Data plecare
21.05.2024

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review