India- Welness si spiritualitate- circuit de grup 01-15.03.2024

13.250,00 RON 14.250,00 RON
Locuri libere 30
Servicii rezervare
Câte locuri vrei?

Descriere

CĂLĂTORIE INIȚIATICĂ INDIA 01-15.03.2024

Tarif 2650 euro/ persoana

Rezumatul călătoriei


Descoperă farmecul și misterul Indiei într-o călătorie magică care te va purta prin minunile acestui tărâm fascinant.

Începând cu prima parte a aventurii noastre, vom pasi în lumea regală a monumentelor remarcabile ale Indiei. Ne vom închina în fața celei mai mari declarații de iubire, Taj Mahal, și vom explora cetatea Agra Fort, care ne va transporta în timp cu poveștile sale pline de noblețe și splendoare. Vom admira Baby Taj, o bijuterie arhitecturală ce emană delicatețe și eleganță, și ne vom învârti într-un dans al istoriei prin alte locuri pline de însemnătate și frumusețe.

În partea a doua a călătoriei, ne vom dedica cu pasiune echilibrului și armoniei interioare. Vom încerca terapii non-invazive ce vor reînnoi și împrospăta trupul, mintea și sufletul nostru. Cu o abordare holistica, ne vom lăsa încântați de practicile de yoga, meditații profunde și consultații ayurvedice personalizate. Vom învăța să ne ascultăm intuiția și să ne îmbrățișăm adevărul interior, devenind mai conectați cu noi înșine și cu esența noastră autentică.

Cu intrarea în a treia parte a călătoriei, vom păși în sfera sacra experiențelor intense și transcendente. În cadrul ceremoniilor de pe râul Gange, vom simți vibrând înăuntrul nostru puterea și înțelepciunea milenară a acestui fluviu sacru. În serile pline de mister, înțelepți vor împărtăși secretele vieții, luminându-ne calea către înțelegere și transformare. Vom descoperi temple și ashram-uri, rădăcini ale spiritualității indiene, care ne vor purta în lumea meditației și contemplării profunde. Ne vom aventura în safari-uri prin junglele vibrante, ne vom bucura de senzații tari în timpul rafting-ului și vom urca pe culmile Himalayei pentru a ne pierde privirile în peisaje extraordinare, unde timpul și spațiul par a se contopi într-un dans magic. Vom lăsa natura să ne reveleze măreția și neînțeleasa frumusețe a creației, iar în sufletele noastre se va naște un sentiment profund de recunoștință pentru fiecare moment trăit.

Prin această călătorie unică, vei fi cuprins de emoții intense și vei simți că te afli în miezul fiecărei experiențe. Vei fi învăluit de parfumul mistic al Indiei și te vei lăsa purtat de ritmul și dansul vibrant al vieții indiene. Îți vei deschide inima și sufletul către noi întâlniri și conexiuni, către o lume fascinantă și diversă, în care vei descoperi bogățiile și darurile unor locuri sfinte care te vor purta într-o călătorie spre tine însuți.

Această călătorie în India este o oportunitate unică de a-ți îmbrățișa spiritul aventurii și de a te conecta cu tine însuți și cu esența vieții. Lasă-te purtat în lumea fascinantă a Indiei, unde vei găsi autenticitate, diversitate și o adâncă conexiune cu tărâmul și cu tine însuți. Înfruntă provocările, deschide-ți inima și permite magiei acestei călătorii să te transforme și să te inspire în profunzime. Îmbrățișează bucuria de a trăi și descoperă-te pe tine însuți în mijlocul acestui spectacol fascinant al Indiei.


Ce vom face acolo ?


Participare ceremonii Ganga Aarti


La ceremoniile Ganga Aarti din Rishikesh, veți avea ocazia să oferiți o ofrandă râului Gange și să vă rugați în liniște. Acest act simbolic este un gest de venerație și devotament față de râul Gange și de a exprima recunoștința și dorința de purificare spirituală.


Rafting pe Raul Gange

Raftingul pe râul Gange este o experiență captivantă și plină de adrenalină, care îți trezește emoțiile și îți provoacă o doză intensă de excitare și curaj. Te vei simți înviorat și plin de energie în timp ce navighezi prin apele repezi și te bucuri de cascadelor râului Gange.


Safari în Junglă


Jungle Safari este o experiență care te umple de emoție și adrenalină pură. Simți o combinație unică de entuziasm și respect în fața acestui habitat sălbatic, în timp ce te afunzi în adâncurile sale și interacționezi cu fauna și flora exotice. Fiecare moment petrecut în acest safari este plin de aventură și te lasă cu amintiri de neuitat și dorința de a explora și mai mult această minunată lume naturală.Naturopatie și Panchkarma Ayurveda


Experiența Naturopatiei și Panchkarma Ayurveda este mai mult decât o simplă călătorie, este o oportunitate de a-ți îmbunătăți sănătatea și bunăstarea într-un mod profund și echilibrat. În timpul ceremoniilor noastre de Naturopatie și Panchkarma Ayurveda, veți fi ghidat într-o călătorie profundă de auto-descoperire și vindecare interioară. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei curățiri fizice, eliberării emoționale sau echilibrării energetice, Naturopatie și Panchkarma Ayurveda vă oferă instrumentele necesare pentru a vă revitaliza și a vă transforma viața. 


Dacă doriți să aflați mai multe detalii și informații despre ceea ce vom face în fiecare zi a călătoriei, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vom fi bucuroși să vă oferim un itinerariu detaliat, precum și informații despre atracțiile, activitățile și experiențele unice pe care le vom avea în India. Vă mulțumim și așteptăm cu nerăbdare să vă oferim o călătorie de neuitat în țara minunilor și a spiritualității.


ITINERARIUL

𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟏:
Plecăm din Budapesta cu Emirates Airlines. În funcţie de ofertele găsite, vom anunţa ulterior ora plecării
𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟐:
Ajungem în New Delphi şi ,de acolo, vom pleca cu transport intern catre Agra. Aici ne vom caza, acomoda şi vom vizita împrejurimile sau ne vom odihni după drumul lung.
𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟑:
A doua zi petrecută aici vom avea un tur în fortul Agra şi la Taj Mahal, care va dura câteva ore. Vom alături şi ghid, care să ne povestească un pic istoria.
𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟒:
Ne trezim de dimineată şi vom explora celelalte obiective turistice din Agra. Babby Taj, Mehtab bhag si Akabar Tomb
𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟓:
Plecam de dimineata si vom face check –in in centrul situat in jungla , in liniste, in natura, Patanjali Center. La check in vom trece printr-un proces in care vom avea discutie cu doctorii si vom spune pentru ce dorim sa facem terapiile. Puteti alege o problema anume sau puteti alege detoxifiere, sanatate si vitalitate, energie, ce doriti voi. Oricum veti face practici de curatare si detoxifiere si va veti simti mult mai bine dupa aceea.
Zilelele 6- 11 le vom petrece in acest centru
Programul de obicei este
Tehnici de curatare dimineata, ceremonii ale focului, yoga, mic dejun. Terapiile individuale in functie de prescriptiile fiecaruia. Pranz. Pauza. Terapii individuale in functie de prescriptiile fiecaruia. Yoga de seara. Odihna.
𝐙𝐢𝐮𝐚 11:
Ajungem in Rishikesh, capitala Internationala a yoga. Ne vom caza si vom avea program lejer de adaptare dupa iesirea din centru. Cina usoara si explorat imprejurimi.
𝐙𝐢𝐮𝐚 12:
Rafting pe Raul Gange , explorare Rishikesh , mers pe plaja iar seara mergem la Ganga Aarti, ceremoniile pe Gange si Satsang
Ziua 13
Vom merge sa facem Jungle Safari cu jeepurile prin jungla. Este o experienta minunata iar natura te va incarca senzational.
Ziua 14
Ne vom trezi dimineaţa şi vom merge să vedem răsăritul într-un loc minunat, în natură şi, apoi, vom face trekking către Kunjapuri Devi Temple, unul dintre cele mai renumite temple din apropiere. Apoi ne întoarcem către Rishikesh şi vom merge la ashramul Beatles, apoi vom lua cina impreuna
𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟏5:
Ne pregătim de plecare, cumpărăm suveniruri, şi plecăm spre casă cu inimile mai bogate.

CE INCULDE

 1. Biletele de avion Budapesta – Delhi, Delhi – Budapesta
 2. Cazare şi mâncare Agra, 3 nopţi, şi intrarile la Agra şi Taj Majal, Baby Taj, Mehtab Bag, Akabar Tomb
 3. Cazare şi mâncare centrul ayurvedic Patanjali Center, Yogram, 6 nopţi, 7 zile incluzand consultaţia ayurvedică, tratamentele prescrise pe baza recomandarilor, elaborarea planului alimentar pentru cele 7 zile, participare la yoga si activitati de grup. Exista anumite terapii suplimentare care pot fi recomandate si care nu intra in planul de baza. Veti stabili pe loc cu doctorul daca e cazul si acelea se platesc extra.
  Asadar terapiile complementare care vor fi recomandate de medici, în funcţie de caz, se platesc separat, dacă se doresc. De asemenea, dacă se vor prescrie ceva medicamente naturiste, acestea se pot achiziţiona de la farmacia centrului, iar preţurile sunt foarte mici.
 4.  Preţul transportului local la toate locaţiile sunt incluse în program
 5.  Cazarea 4 nopţi în Rishikesh şi 3 mese pe zi, în restaurantele locale din Rishikesh
 6. Programul de Safari în junglă
 7. Rafting pe râul Gange
 8. Vizitele la temple şi ashramuri


CE NU INCLUDE

 1. Taxa de viză online, care depinde de perioada vizei pentru care aplicaţi, între 30 şi 100 dolari.
 2. Transportul de unde locuieşti pâna în Budapesta, însă, în funcţie de regiunea din care sunt participanţii, se pot face aranjamente pentru a ajunge împreună mai rentabil.
Detalii

Durata
14 zile
Data plecare
01.03.2024

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review