India- Welness si spiritualitate- circuit de grup 01-15.03.2023

8.750,00 RON 9.250,00 RON
Locuri libere 30
Servicii rezervare
Locuri libere

Descriere

Vei vizita locatiile: New Delhi, Agra, Taj Mahal, Rishhikesh, Devi Temple, Uttarachand

Locul de naștere al yoga, India este o țară în care sănătatea holistică este o parte de zi cu zi a vieții. Ayurveda este practicată la nivel național, un sistem tradițional hindus de medicină care echilibrează corpul și mintea, folosind tratamente pe bază de plante, respirație yoghină și o dietă specifică dosha. A decide o retragere de wellness cu noi în India este nu numai o explorare continua, este de-a dreptul educație în sănătatea naturală! 🌸
India te entuziasmează și te învăluie din momentul sosirii. Vederile, mirosurile și sunetele tentante sunt îmbătătoare, iar experiențele sunt la fel de diverse ca și țara în sine.
Puteți lua parte la o ceremonie tradițională a focului Aarti de pe malul Gangelui în nord, la răsăritul soarelui , puteți face Rafting pe Raul Gange, Safari prin parcurile naționale, puteți vizita pădurile și cascadele din munți și multe altele.
India oferă o experiență captivantă, prin misticul Himalaya din nord. Oameni din toate colțurile pământului se îngrămădesc în India pentru a experimenta o conexiune mai profundă cu sine, prin experiențe culturale și retrageri de wellness.
Vizităm ashramurile, templele, școli cu renume, proprietăți cu vedere la Gange, întâlnim maeștrii locului și cultura autentică. Practicăm yoga și devenim recunoscatori pentru tot ceea putem lua cu noi din această cultură, precum și pentru ceea ce nu putem vedea aici, însă avem acasă și poate am uitat să apreciem.
Aceste retrageri de sănătate indiene de top integrează Ayurveda, Yoga și Vedanta tradițională Relaxează-te și lasă-ne să creăm visul tău indian.

🧘 𝐂𝐚̂𝐧𝐝 𝐚𝐦 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚 𝐨𝐚𝐫𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐈𝐧𝐝𝐢𝐚:
Fără intenţii sau aşteptări, am pornit spre această aventură de explorare, având însă certitudinea în inima mea că mă va îmbogăţi.
Nu m-am înşelat, întrucât experienţa a fost unică. Într-o lume aproape nouă, aparent la mii de kilometrii distanţă, am experimentat cele mai frumoase stări, am gustat din sincronicităţile minunate ale universului, am tresărit la revelaţiile şi conştientizările sufletului meu, şi am cunoscut dincolo de orice prejudecată, alţi oameni pe care sufletul meu i-a chemat în cale, să mă asiste în călătorie.
De multe ori suntem mult prea prinşi în rutină şi cotidian şi avem nevoie de această ieşire, de această ruptură, să ne întoarcem către sufletele noastre.
🏔️ Unde altundeva mai potrivit decât într-un loc unde, de mii de ani, oamenii au fost centraţi pe această latură, unde oamenii au descoperit cât de simplă e fericirea, şi cât de aproape suntem de Dumnezeu?
🏔️ Unde altundeva mai potrivit decât acest loc unde ai ocazia să vezi ce e dincolo de aparenţe, să descoperi comorile din spatele a ceea ce putem percepe cu ochii?
🏔️ Acolo, la poalele munţilor Himalaya, deşi ştiu acum că nu este vorba de locaţie, ci mai mult de acea magie care se întâmplă când mergem într-o călătorie, acea deschidere pe care o avem, am primit cadouri de neaşteptat, am dăruit lacrimi de bucurie, am primit liniştea care există în interiorul fiecăruia dintre noi, am primit stări de extaz sufletesc, am primit simţirea expansiunii mele de la om la fiinţă nelimitată, simţirea a ceea ce înseamnă să fii una cu lumea, cu universul, cu Totul.
Am învăţat câte ceva de la fiecare fiinţă care mi-a ieşit în cale, deopotrivă de la simplii localnici, cât şi din ashramuri, de la maeştrii ce predicau despre realizarea sinelui, maeştrii care şi-au dedicat viaţa pentru a împărtăşi conştientizările lor.
În acel moment, mi-am spus, încă o dată, că, după ce trupul meu va pleca din India, pentru că în suflet orice loc este pentru totdeauna, voi împărtăşi şi voi merge alături de alte fiinţe care simt această chemare de câte ori este necesar.
Apoi, când am mers împreună cu grupuri acolo, experienţa a fost şi mai bogată, pentru că oamenii ajung împreună într-un anumit loc şi spaţiu, cu un motiv, purtând mesaje unii pentru ceilalţi. Pe lângă cultura Indiei, pe lângă spiritualitatea Indiei, pe lângă stupoarea şi reflecţia la care te îndeamnă India, faptul că mergi alături de un grup de oameni care caută acelaşi lucru ca şi tine este extraordinar.

🦋
Sentimentul de inadecvare, care ne copleşeşte pe fiecare dintre noi, în anumite momente din viaţa noastră, se risipeşte când ajungi aproape de oameni cu aceleaşi preocupări ca şi tine, atunci simţi că aparţii, simţi că eşti pe drumul cel bun, simţi că nu eşti singurul sau singura care intuieşte că viaţa reprezintă mai mult decât o luptă pentru supravieţuire. 🦋

𝐈̂𝐧 𝐚𝐧𝐮𝐥 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐮𝐫𝐦𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐢̂𝐭̧𝐢 𝐥𝐚𝐧𝐬𝐞𝐳 𝐢̂𝐧𝐜𝐚̆ 𝐨 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭̧𝐢𝐞, 𝐨 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭̧𝐢𝐞 𝐜𝐚̆𝐭𝐫𝐞 𝐭𝐢𝐧𝐞 𝐢̂𝐧𝐬𝐮𝐭̧𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐞𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐭̧𝐚 𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐚𝐬𝐭𝐟𝐞𝐥 𝐝𝐞 𝐜𝐚̆𝐥𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢:
🌸 Te chem alături de mine în India, în statul Uttarakhand, la poalele munţilor Himalaya, să descoperim împreună secretele a ceea ce ne împiedică cu adevărat să fim fericiţi, într-o aventură de cunoaştere şi autocunoaştere, în acest loc sfânt, cu o energie minunată care favorizează şi susţine călătoria tuturor celor care îi calcă pământurile.
🌸 Anul acesta aducem, pentru a doua oară, ceva diferit. Aducem împreună un retreat ayurvedic în unul din cele mai recunoscute centre naturopate, care este potrivit atât pentru cei care au o sănătate fizică bună, însă îşi doresc să aibă o perioadă de detoxifiere fizică şi mentală, cât şi pentru cei care suferă de anumite afecţiuni fizice, anxietate sau depresie şi îşi doresc să se elibereze de ele.
🌸 Ayurveda este una din cele mai vechi tipuri de medicină holistică integrativă şi vei avea ocazia să primeşti informaţii valoroase despre ce este potrivit pentru constituţia corpului tău în materie de alimentaţie, stil de viaţă şi multe altele şi vei experimenta naturopatia ca metodă de tratament.
Alături de această vizită în unul dintre cele mai bune centre ayurvedice din India, vom explora Rishikesh şi munţii Himalaya, un centru minunat al spiritulităţii cu peisaje sălbatice şi frumoase, aer curat, şi vom face cunostinţă cu obiceiurile şi minunatele temple şi ritualuri indiene.
🐘 Din New Delphi spre Rishikesh, Haridwar şi Dehradun vom porni şi noi în luna martie într-o călătorie de explorare a culturii şi a meditaţiei la fiecare pas, a tradiţiilor yoga, a comorilor propriilor noastre suflete, într-un retreat de vindecare atât trupească, dar mai ales sufletească. 🐘
Acolo unde şi celebrii membrii de la Beatles au stat o vreme, creând multe dintre celebrele lor melodii, acolo unde, ocazional, se întâlnesc cei mai mari înţelepţi din lume, acolo unde viaţa ne va fi maestru şi ne va da ocazia să găsim în interiorul nostru ceea ce căutăm de multă vreme.

𝐀𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚̆ 𝐜𝐚̆𝐥𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞 𝐯𝐚 𝐟𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐮𝐬𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐦𝐢𝐧𝐞 𝐬̧𝐢 𝐝𝐞 𝐮𝐧 𝐛𝐮𝐧 𝐩𝐫𝐢𝐞𝐭𝐞𝐧 𝐝𝐢𝐧 𝐈𝐧𝐝𝐢𝐚, 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐞 𝐯𝐚 𝐚𝐬𝐢𝐬𝐭𝐚, 𝐜𝐮 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐦 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐨 𝐥𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐬𝐮𝐟𝐥𝐞𝐭, 𝐜𝐚̂𝐧𝐝 𝐚𝐦 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚 𝐝𝐚𝐭𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐈𝐧𝐝𝐢𝐚.
🌿 În prima parte ne vom ocupa de corpul, mintea şi sufletul nostru prin diverse terapii non invazive şi terapie prin yoga, meditaţii si consultaţii ayurvedice, iar apoi vom vizita, vom explora, vom medita, vom cunoaşte şi vom experimenta împreună bogăţiile şi darurile acestor locuri sfinte în drumul spre noi înşine.
🌿 Ne vom delecta cu ceremoniile de pe râul Gange, vom asista la serate în care mari înţelepţi vorbesc despre secretele vieţii. Vom face cunoştinţă cu yoga, meditaţii, temple si ashramuri, vom face safari prin junglele din zonă, vom face rafting, şi vom descoperi împreună, atât cât deschiderea noastră ne va permite, drumul spre acel loc din interiorul nostru, unde putem găsi pacea, liniştea, fericirea şi însăşi creaţia. Vom face trekking in Himalaya, vom vedea peisaje extraordinare, vom vizita cascade şi lacuri şi poate, spre final, vom primi lecţia recunostinţei pentru ceea ce suntem, ceea ce avem, pe langă multe alte lecţii.

𝑨𝒄𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒆𝒋𝒖𝒓 𝒑𝒐𝒂𝒕𝒆 𝒔𝒂̆ 𝒇𝒊𝒆, 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒇𝒊𝒆𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒔𝒖𝒇𝒍𝒆𝒕 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒔𝒊𝒎𝒕𝒆 𝒄𝒉𝒆𝒎𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒔𝒂̆ 𝒏𝒊 𝒔𝒆 𝒂𝒍𝒂̆𝒕𝒖𝒓𝒆, 𝒐 𝒆𝒙𝒑𝒆𝒓𝒊𝒆𝒏𝒕̧𝒂̆ 𝒕𝒓𝒂𝒏𝒔𝒇𝒐𝒓𝒎𝒂𝒕𝒐𝒂𝒓𝒆 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒕𝒐𝒂𝒕𝒂̆ 𝒗𝒊𝒂𝒕̧𝒂.

Cei interesaţi pot să asiste la practicile spirituale cu care rezonează, la sesiuni de yoga facilitate de instructorul de yoga din mine dar si de ceilalti, din zonă, la alegere, la sesiuni de vindecare ayurvedica sau se pot rezuma doar la vizitele şi experienţa prin contactul cu locurile, cu oamenii, cu viaţa însăşi, care, de multe ori, depaşeşte orice teorie, oferindu-ne o maturitate extraordinară şi darul expansiunii perspectivei.

𝐀𝐯𝐢𝐳 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐨𝐫𝐞𝐬𝐜 𝐬𝐚̆ 𝐬𝐞 𝐢̂𝐦𝐛𝐚𝐫𝐜𝐞 𝐢̂𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚̆ 𝐜𝐚̆𝐥𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞:
În India nu vă aşteptaţi la lux, opulenţă, nu vă aşteptaţi la nimic, de fapt, ci vă invit să porniţi deschişi spre aceste tărâmuri care ne deschid o cale mai profundă, în pofida aparenţelor. Daca sunteţi în căutare de linişte, de răspunsuri în viaţa voastră, dacă doriţi să exploraţi, dintr-un loc de curiozitate, ca aceea a unui copil, toate mesajele Indiei, dacă întotdeauna sunteţi deschişi să vedeţi dincolo de aparenţe şi să vă aduceţi atenţia pe lucrurile pozitive, atunci puteţi primi daruri nenumărate în această călătorie.

𝐀𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚̆ 𝐞𝐱𝐜𝐮𝐫𝐬𝐢𝐞 𝐜𝐨𝐬𝐭𝐚̆ 𝟏850 𝐞𝐮𝐫𝐨( discounturi in functie de data de inregistrare) 𝐬̧𝐢 𝐢𝐧𝐜𝐥𝐮𝐝𝐞:
☀️ Biletele de avion Budapesta - Delhi, Delhi - Budapesta
☀️ Cazare şi mâncare Agra, 2 nopţi, şi intrarea la Agra şi Taj Mahal
☀️ Cazare şi mâncare centrul ayurvedic doctor Balendu, 3 nopţi, şi consultaţia ayurvedică
Terapiile complementare care vor fi recomandate de medici, în funcţie de caz, se platesc separat, dacă se doresc. De asemenea, dacă se vor prescrie ceva medicamente naturiste, acestea se pot achiziţiona de la farmacia centrului, iar preţurile sunt foarte mici.
☀️ Preţul transportului local la toate locaţiile sunt incluse în program
☀️ Cazarea 7 nopţi în Rishikesh şi 3 mese pe zi, în restaurantele locale din Rishikesh
☀️ Programul de Safari în junglă
☀️ Rafting pe râul Gange
☀️ Vizitele la temple şi ashramuri

𝐏𝐫𝐞𝐭̧𝐮𝐥 𝐧𝐮 𝐢𝐧𝐜𝐥𝐮𝐝𝐞:
Taxa de viză online, care depinde de perioada vizei pentru care aplicaţi, între 30 şi 100 dolari.
Transportul de unde locuieşti pâna în Budapesta, însă, în funcţie de regiunea din care sunt participanţii, se pot face aranjamente pentru a ajunge împreună mai rentabil.

Grupul va fi de maxim 20 persoane
01-15 martie 2023

𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐞𝐱𝐜𝐮𝐫𝐬𝐢𝐞𝐢:
𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟏:
Plecăm din Budapesta cu Emirates Airlines. În funcţie de ofertele găsite, vom anunţa ulterior ora plecării
𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟐:
Ajungem în New Delphi şi ,de acolo, vom pleca cu transport intern catre Agra. Aici ne vom caza, acomoda şi vom vizita împrejurimile sau ne vom odihni după drumul lung.
𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟑:
A doua zi petrecută aici vom avea un tur în fortul Agra şi la Taj Mahal, care va dura câteva ore. Sper să avem alături şi ghid, care să ne povestească un pic istoria.
𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟒:
Ne trezim de dimineată şi plecăm spre Danpur, Uttar Pradesh, la centrul ayurvedic al Doctorului Balendu. Drumul va dura aproximativ 3 ore. Cum ajungem la centru, ne vom caza şi vom explora împrejurimile.
𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟓:
Vom avea parte de consultaţiile ayurvedice la clinica Doctor Balendu şi, în funcţie de recomandarile sale, vom putea face diverse terapii naturopate pentru echilibru sau vindecare.
𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟔:
Când ne trezim, mâncăm , mai explorăm împrejurimile şi plecăm spre Rishikesh. Drumul va dura aproximativ 5 ore, însă nu ne grabim, vom opri pe drum să mâncăm undeva şi ne vom bucura de călătorie. Mai ales că deja Festivalul Holi , festivalul culorilor, va fi în toi în această zi şi în urmatoarea. Ne cazăm seara în Rishikesh.
𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟕:
Vizită la cascade şi împrejurimi, să ne obişnuim cu locul, plimbare pe Gange şi participare la Happy Holi. Posibil să facem raftingul în această zi, să ne spălam de culori
𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟖:
Începe festivalul International de Yoga în Rishikesh, aşadar vom fi prin împrejurimi toată ziua, participând la festivităţi, vizitând ashramurile şi cascadele.
𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟗:
Ne vom trezi dimineaţa şi vom merge să vedem răsăritul într-un loc minunat, în natură şi, apoi, vom face trekking către Kunjapuri Devi Temple, unul dintre cele mai renumite temple din apropiere. După aceea, în funcţie de rezistenţa fiecaruia, putem alege să facem, în continuare, trekking prin împrejurimi. Vom stabili asta acolo. Apoi ne întoarcem către Rishikesh şi vom explora locul în timpul rămas.
𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟏𝟎:
Safari în junglă, plimbare, mergem cu atv-urile prin junglă şi sperăm să vedem, de la distanţă, animaluţe rare. Ne bucurăm de plimbare în aer liber şi ne distrăm.
𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟏𝟏:
Rishikesh, satsanguri, ziua de practici spirituale în Rishikesh.
𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟏𝟐:
Vom vizita cascada Neer Gadhu şi peştera Vasishta Guta, precum şi cele mai importante ashramuri din Rishikesh, unde putem vedea rutina zilnica a localnicilor.
𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟏𝟑:
Vom merge să vizităm Chandi Devi Temple şi Mansa Devi Temple, care se află în vârful unui deal şi vom urca cu telecabina până acolo, iar după amiază vom merge într-un alt oraş din apropiere, Haridwar, celebru pentru ceremoniile de pe Gange, unde vom lua cina. În Haridwar participăm la ceremoniile de purificare şi curăţare cu preoţii locului, individual sau în grup.
𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟏𝟒:
Ne pregătim de plecare, cumpărăm suveniruri, şi plecăm spre casă cu inimile mai bogate.

🌿 Ofertă înregistrare timpurie: înscriere până la data de 30 noiembrie 2022 -1750 euro 🌿
Posibilitate Plata in 3 rate:
30% Inscriere
35% Pana In 31 ianuarie 2023
35% Pana in 20 februarie 2023
Ofertă înregistrare medie: înscriere până la data de 30 decembrie 2022- 1800 euro
Posibilitate Plata in 3 rate:
40% Inscriere
35% Pana in 31 ianuarie 2023
25% Pana in 20 februarie 2023

Ofertă înregistrare târzie: înscriere până la data de 30 ianuarie 2023-1850 euro
Posibilitate Plata in doua rate:
50% Inscriere
50% Pana in 20 februarie 2023
Asigurarea medicală şi vaccinurile nu sunt incluse, sunt opţionale şi vă vom oferi toate informaţiile necesare.

🌸 Vă aşteptăm cu drag într-o călătorie iniţiatică de neuitat. 🌸
🤗🙏🙆

Detalii

Durata
14 zile
Data plecare
01.03.2023

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review