BUCOVINA DE POVESTE

1.360,00 RON 1.500,00 RON
Locuri libere 58
Servicii rezervare
Câte locuri vrei?

Descriere

CIRCUIT 5 ZILE BUCOVINA


Descriere tur


Pachet 5 zile: cazare 4 nopți hotel / pensiune + mic dejun + cina + ghid + transport autocar 


TARIF 1.360 lei/ persoana 

Primim  CARD de Vacanta! Pentru detalii si inscrieri va rugam sa ne contactati!


Data de desfășurare:

 • 20-24 SEPTMEBRIE  2023

Grup minim: 30 persoane


Servicii incluse:

 • 2 x nopți de cazare la Gura Humorului;
 • 1 x noapte de cazare in Iasi;
 • 1 noapte de cazare in Praid;
 • 4 x mic dejun la hotel;
 • 4 x cine la hotel;
 • însoțitor de grup  pe toată durata vacanței;
 • transport cu autocar cu aer condiționat și climatizare.


Nu sunt incluse: 

 • biletele de intrare la obiectivele turistice și taxele de fotografiere;
 • mesele de prânz;
 • asigurare medicală de călătorie și storno;
 • alte cheltuieli personale.


PROGRAM:

ZIUA 1 - 20 Septembrie (aproximativ 580 km)

Miercuri 20 Septembrie - ora 04.00 plecare din Motru, ora 05.00 plecare din Targu Jiu pe traseul: PETROSANI-HATEG-HUNEDOARA-SEBES-ALBA IULIA-DEJ-BISTRITA-VATRA DORNEI-CAMPULUNG MOLDOVENESC – GURA HUMORULUI

O prima vizita o vom face la Cetatea Carolina, Alba Iulia, aceasta reprezintă una dintre cele mai mari cetăți din România și se întinde pe o suprafață imensă. Prin frumusețea și unicitatea ei, cetatea este cel mai important punct turistic al orașului Alba-Iulia. 

Cetatea Alba Carolina a avut un rol important în istoria României, fiind locul unde s-a semnat Unirea Transilvaniei cu România în anul 1918. De asemenea, cetatea a fost martoră la numeroase evenimente istorice și a fost locul de desfășurare a unor importante manifestații culturale și politice.

Astăzi, Cetatea Alba Carolina este o destinație turistică populară, atrăgând mii de vizitatori în fiecare an. Oferă oportunități de explorare și de învățare a istoriei, dar și de relaxare într-un cadru pitoresc.

Urmatoarea vizita o vom face la Manastirea Nicula Manastirea Nicula, renumita pentru Icoana Facatoarei de Minuni a Maicii Domnului cu Pruncul. 

Ne continuam apoi calatoria spre taramuri Bucovinene si vom face o scurta vizita in comuna Ciocanesti comuna ce atrage prin pastrarea traditiilor stramosesti, lucru ce se vede inclusiv pe casele locuitorilor.

Spre seara, vom ajunge la Gura Humorului unde vom servi cina si ne vom caza la Hotel/Pensiune de 3*.

 

ZIUA 2 - Joi 21 septembrie (aproximativ 200 km)

Mic dejun la Hotel.

Vom vizita: Muzeul Obiceiurilor Populare Bucovina, Manastirea Humor, Manastirea Voronet, Manastirea Sucevita, Moldovita si Putna. De asemena vom trai o experienta de neuitat la Mega Tiroliana Bucovina.

Este una dintre cele mai spectaculoase atracții de aventură din nordul României, situată în zona montană a Bucovinei. Aceasta constă într-un traseu de tiroliană deosebit de lung și de înalt, care oferă participanților senzații tari și panorame impresionante asupra peisajului montan.

Traseul Mega Tiroliana Bucovina se întinde pe o distanță de aproximativ 1,8 kilometri și are o diferență de nivel de peste 300 de metri. Acesta pornește din apropierea stațiunii Vatra Dornei și coboară în Valea Bistriței, trecând peste păduri, râuri și stânci. Participanții sunt legați cu un sistem de siguranță special și glisează pe cabluri de oțel deasupra peisajului în viteză mare, experimentând senzația de zbor și adrenalină.

Pentru cei care nu se aventureaza in aceasta experienta le recomandam o plimbare in Parcul Arinis sau momente de relaxare la Complexul de Agrement Arinis.

Cina si cazare la Hotel.

 

Ziua 3- 22 septembrie (aproximativ 180 km)

Mic dejun, Check-out de la Hotel.

Ne indreptam spre Iasi, unde vom  vizita principalele obiective turistice: Palatul Culturii, Parcul Copou, Catedrala Mitropolitana, Gradina Botanica, Centru Vechi, Universitatea Alexandru Ioan Cuza. Pdentru cine doreste sesiune de Shopping la Palace Mall.

Cina si cazare la Hotel de 3 stele

 

Ziua 4 - 23 Septembrie (aproximativ 270 km)

 Mic dejun, Check-out de la Hotel. Ne indreptam spre Cheile Bicazului, Lacul Rosu, Sovata Bai, Salina Praid.

Cazare si cina in Praid la Pensiune de 3 stele.

 

Ziua 5- 24 Septembrie (aproximativ 430 km)

Mic dejun, Check-out de la hotel.

Ne vom indrepta spre casa pe traseul: Praid- Sighisoara- Hateg -Petrosani- Tg Jiu-Motru.


Nota:

 • Locurile in autocar se distribuie incepand cu a DOUA bancheta in ordinea achitarii avansului.
 • Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre insotitorul de grup pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu.
 • Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective
 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.
 • In cazul in care nu se intruneste numarul minim de participanti, agentia are dreptul sa anuleze excursia sau sa solicite un cost suplimentar de la turisti pentru organizarea excursiei cu un numar de participanti mai mic
 • In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive intemeiate, sumele platite NU SE RETURNEAZA, dar se accepta un inlocuitor (cu 10 zile calendaristice inainte de plecare).
 • Agentia poate modifica / schimba structura circuitului / tipul de autovehicul folosit / obiectivelor turistice fara a afecta derularea programului si fara a anunta in prealabil turistul;

Detalii

Data plecare
20 SEPTEMBRIE 2024

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review